Garázs és műhelyfelszerelés

Webshopunk egyedülálló választékot kínál a garázs és műhelyfelszerelések terén.

Legyen szó motor, kuplung vagy kipufogó szerelésről, nálunk megtalálja a legmodernebb diagnosztikai eszközöket és komplett készleteket, hogy hatékonyan és precízen végezhesse el a szükséges munkákat. Emellett hidraulikus eszközeink és emelőink segítségével könnyedén és biztonságosan dolgozhat a jármű alatt, miközben kiváló minőségű motortartók is rendelkezésre állnak.

A menetjavítók segítségével pontos és megbízható menetjavítást végezhet, míg az olajcsere és zsírzó eszközökkel gyorsan és hatékonyan végezheti el az olajcserét és zsírzást. A légtechnikai eszközök segítségével pedig gondoskodhat a jármű védelméről, tisztításáról és szépségéről.

Precíz mérőeszközeink, mint a tolómérők, hézagmérők és menetmérők, lehetővé teszik a pontos munkavégzést, míg a nyomatékmérők és T-kulcsok biztosítják a biztonságos és pontos csavarozást és meghúzást. Futómű, fék és kerékszerelő szerszámainkkal könnyedén karbantarthatja és szerelheti a járműveket.

Az autó kárpit, belső tér és patent kiszedő eszközeinkkel valamint tömítés eltávolítókkal könnyen és hatékonyan javíthatja az autó belsejét. Széles választékú fogóink és vontatóköteleink lehetővé teszik a különböző alkatrészek és járművek precíz mozgatását.

Kényelmes és praktikus szerszámos kocsik, tárolók, aláfekvők és gurulós székek segítik a hatékony munkavégzést és a kényelmes műhelymunkát. Polírozó és tisztító eszközeinkkel pedig gondoskodhat a járművek külső felületeinek karbantartásáról és védelméről.

Erős műhelyvilágításunk mindig tökéletes fényviszonyokat biztosít a munkavégzéshez, míg indító kábeleink és akkumulátor töltő diagnosztikai eszközeink gondoskodnak az akkumulátorok karbantartásáról és teszteléséről. Speciális autóklíma javító eszközeinkkel könnyedén karbantarthatja és javíthatja az autóklímákat.

Végül, készleteink sérült csavarok és anyák eltávolításához gyors és hatékony megoldást biztosítanak. Minden termékünk magas minőségű és megbízható, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára a legjobb műhelyélményt és eredményeket.