Gép tartozékok

Gép tartozékok kategóriánk széles választékot kínál, hogy gépei még sokoldalúbbak és hatékonyabbak legyenek. Tartozékaink között megtalálhatók a különböző anyagokhoz alkalmas fa-, fém- és betonfúrószárak, valamint készletek, amik precíz és hatékony fúrást tesznek lehetővé. Emellett SDS Max és SDS Plus vésőink ideálisak falak bontásához és egyéb nehéz munkákhoz.

Gyémánt körkivágóink és fúróink tartósak és hatékonyak, különböző anyagokhoz használhatók, míg gyémánt vágókorongjaink és csiszolókorongjaink a precíz vágást és csiszolást biztosítják. Csiszoló eszközeink széles választéka lehetővé teszi a sima és pontos munkavégzést, erős és tartós gumitányérjaink pedig számos feladathoz alkalmazhatók.

Kínálatunkban szerepelnek fém- és kővágó korongok, csiszolók, valamint különféle körfűrész korongok és kiegészítők is, amik pontos és hatékony vágást tesznek lehetővé. Dekopír fűrészlapjaink és orrfűrészlapjaink segítségével finom és részletes vágásokat végezhet, míg bittartók, fúrógépbe fogható dugófejek és adapterek biztosítják a kényelmes és praktikus használatot.

Multifunkciós fejeink rugalmasan alkalmazkodnak a különböző feladatokhoz, fa-, fém- és műanyag körkivágóink és készleteink pedig sokoldalú megoldásokat kínálnak. Téglafal körkivágóink és vezetőszáraink speciálisan téglafalakhoz lettek tervezve, míg lépcsősfúróink és süllyesztőink tiszta és pontos furatokat biztosítanak.

Maróink, turbómaróink és készleteink különféle felületek és anyagok megmunkálásához ideálisak, pántkívetőink és laposfúróink pedig precíz furatok készítését teszik lehetővé. Profilmaróink felsőmaró gépekbe helyezhetők, biztosítva a részletes és pontos megmunkálást, míg talajfúróink erősek és hatékonyak különböző földmunkákhoz.

 

Minden egyes tartozékunk kiváló minőségű és megbízható, hogy ügyfeleink a legjobb teljesítményt és eredményeket érhessék el munkájuk során.