Kesztyűk

Munkavédelmi kesztyűk kategóriájában megtalálhatók különböző típusú és funkciójú kesztyűk, amik védelmet nyújtanak a különféle munkafolyamatok során felmerülő kockázatok ellen. Kínálatunkban szerepelnek latex mártott szerelőkesztyűk, latex mártott téli szerelőkesztyűk és munkavédelmi sofőrkesztyűk, amik kiváló védelmet biztosítanak a mechanikai sérülésekkel szemben.

Kerti kesztyűink kényelmes viseletet biztosítanak a kertészeti munkákhoz, míg a hasított tehénbőr kesztyűk és kombinált munkavédelmi kesztyűk extra ellenállást nyújtanak a kopás és a súrlódás ellen. PVC pöttyös kesztyűink kiváló fogást és ellenállást biztosítanak nedves környezetben végzett munkákhoz.

Kecskebőr kesztyűink puha és kényelmes viseletet kínálnak, míg a bevonatos kesztyűk extra fogást és védelmet biztosítanak a vegyi anyagokkal és egyéb környezeti hatásokkal szemben.

Minden munkavédelmi kesztyűnk magas minőségű és megbízható, hogy biztosítsuk a legjobb védelmet és kényelmet a munkavégzés során.

Legyen szó nehéz fizikai munkáról vagy finom szerelési feladatokról, webshopunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kesztyűt.

77 termék
 
77 termék